Overig assortiment

Naast pagodetenten en aluhallen verhuren wij diverse festivalspecials!

Front of house tent

Speciaal voor live muziekfestivals hebben wij transparante front of house tenten in verschillende maten. Zo staat de techniek droog maar wordt het zicht voor het publiek niet teveel beperkt. De tenten zijn te koppelen.

Stretchtent

Het voordeel van een stretchtent is dat deze op meerdere manieren is te gebruiken door de flexibele stof en constructie. Hierdoor kan de tent ingezet worden als overkapping of als feesttent. Een stretchtent met houten palen oogt exclusief en zorgt voor een stijlvol aanzicht.

Ballastvloeren

Onze pagodetenten en alu-hallen worden standaard op ballastvloeren gebouwd. Deze vloeren zijn ook los te huur om bijvoorbeeld een verhard buitenplein te creëren.

Oploopplaten

Om uw evenement rolstoel toegankelijk te maken verhuren wij oploopplaten.

Signingframes

Om de inhoud van uw pagodetent aan te geven hebben wij speciale signingframes op maat. Hier binnen kunt u een banner spannen.

Walkways

De walkways zijn er speciaal om een entree te overkappen of alu-hallen te koppelen zodat uw publiek altijd droog kan oversteken.

Foldtables

Deze uitklapbare picknickbanken zijn niet meer weg te denken op de buitenfestivals. Pagodeverhuur levert ze in bokken van 10 stuks.

Een greep uit het assortiment

TÜV gecertificeerd

ALTIJD SCHOON GELEVERD

EIGEN TRANSPORT